background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Bambu®-muffins

  • Tijd:  min
    Bereiden:  min
  • Makkelijk
  • 12 p.

Ik hou ervan om samen met de meisjes muffins te bakken; ze zijn zo eenvoudig en snel te maken. Om een extra twist toe te voegen aan mijn muffins, gebruik ik A.Vogel’s Bambu® voor een heerlijke mokkasmaak zonder cafeïne.

Bambu®-muffins
  • Tijd: oven - 20 min
  • Bereiden: 10 min
  • Makkelijk
  • 12 p.
Bambu®-muffins

Ingrediënten

Bambu®-muffins

  • 4 eetlepels Bambu® poeder
  • 400 gram volkoren speltbloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 200 gram bruine suiker
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 200 ml melk
  • 1 ei
  • 100 gram boter

En natuurlijk met:

Hoe maak je Bambu®-muffins?

1. Verwarm de oven voor op 190°C .

2. Meng het Bambu® poeder met de speltbloem in een grote kom.

3. Voeg het bak- en cacaopoeder en de bruine suiker toe en meng opnieuw.

4. Voeg daarna de natte ingrediënten toe, waaronder vanille-extract, melk, eieren en boter en meng alles tot een gladde massa.

5. Doe het mengsel in de muffinvormen, vul elke vorm voor tweederde.

6. Plaats de vormen in de voorverwarmde oven en bak gedurende 20 minuten.

7. Laat de muffins na het bakken op een dienblad afkoelen.

8. Opdienen met een kopje Bambu® hot drink en genieten!

 Bron van gezondheid

  • cafeïnevrij
  • rijk aan vezels
  • gezonde vitaminen en mineralen
Bambu®-muffins

Olga Temonen is een Finse actrice en televisiekok die eenvoudige en heerlijke verse maaltijden bereidt waarvan het hele gezin geniet.

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

De A.Vogel Tuinen

Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten

Bekijk de film!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Win een overnachting in de A.Vogel tuinen!